Coronavirus

Landelijk is er door NOC/NSF en alle aangesloten bonden af gegeven advies omgezet in een verplichting om alle sportevenementen waaronder competities, oefen- en wedstrijdtrainingen af te gelasten. In ieder geval t/m 6 april 2020.
Voor JV De Uitkomst betekend dit dat alle groepslessen vanaf maandag 16 maart zijn afgelast.

C.f. bekendmaking van de overheid (nieuws zondag 18.00u) is ook het fitness gesloten t/m zondag 5 april.

Updates en eventuele wijzigingen zullen op alle voor ons beschikbare media met u worden gedeeld.

Het bestuur JV De Uitkomst

 

5e ronde interne tamcompetitie

 

Afgelopen zondag, 12 januari, was de aanloop voor de interne weer goed bezet.  Ook op de tribune ontbrak het niet aan belangstelling. Jammer dat van al deze pappa’s, mamma’s, oma’s, opa’s en wat er nog meer op de tribune zat te genieten van onze jeugd, NIEMAND lees NIEMAND bereid was om een klein verslag te maken van de prestaties van onze jeugd.

Erg jammer dit en een gemiste kans om 2020 een goede start te geven. Voor onze jeugd maakte het allemaal niet veel uit. Ze hadden een leuke sportieve start voor 2020.

Gelukkig hebben we de foto’s nog  zodat we toch nog iets kunnen terug zien van deze geslaagde ochtend kunnen laten zien.

Dames, heren vrijwilligers (Petra –Chantal – Carina –Stefan-Boukje - Michael) veel dank dat jullie wel wederom bereid je vrije tijd op te offeren voor het welzijn van onze jeugd.  Mocht ik een aam van een van de vrijwilligers zijn vergeten, alvast sorry maar onze dank is even groot!!!